УКРАЇНЦІ КРИЧАТЬ “РЯТУЙТЕ!”, АЛЕ В НАС ТОЧНО “HELP!” 1. ПІДТРИМКА. Друзі, тут така…

source.gif
Мультимедійний проект київської топоніміки «СловОпис» (Київська абетка) | Громадський Проект Київ
УКРАЇНЦІ КРИЧАТЬ “РЯТУЙТЕ!”, АЛЕ В НАС ТОЧНО “HELP!”
https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/434
1. ПІДТРИМКА. Друзі, тут така дивна справа. Потребуємо вашої підтримки! Ми задумали проект української топоніміки «СловОпис-Київська абетка» і маємо шанс на бюджетне фінансування. Київ виділив 50 мільйонів гривень на громадські проекти, серед яких обрано і наш. Взагалі було дуже складно пролізти через сито експертів, але ми змогли. Нас допустили до конкурсу. І нині – справа в голосуванні. Підрахують кількість голосів за проекти, визначать коефіцієнт і виділять прохідні проекти. Саме на них громада дасть кошти. Іде реальне змагання! Все в руках симпатизантів! УВАГА!!! НОВИНА!!! Від 20.01.2017 у голосуванні можуть взяти участь всі громадяни, які працюють у Києві.
2. МЕТА ПРОЕКТУ полягає у створенні потужного інтерактивного інформаційного порталу про Київ. Популяризація культури та історії столиці через топоніми – історичні, модерні та звичаєві назви місцевостей Києва. Наш проект інтегрує в собі декілька складових і в доступній структурі (абетка) надаватиме необхідну вербальну та аудіо-візуальну інформацію про місто. Аудиторія проекту – мешканці та гості столиці, як українці, так і іноземці.
3. ГОЛОСУВАННЯ. Лінк – https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/434
Тут є всі інструкції:
Зайдіть на портал проекту. Шукаєте кнопку “Обрати інструменти” , тоді “Голосувати”( вона знаходиться з правого боку).Натиснувши на неї, Ви побачите 4 можливі способи голосування:
1. BankID Приватбанк
Для клієнтів ПриватБанку, А-банку, ConcordBank, Банк Південній або власників ЕЦП.
2. BankID НБУ
Для клієнтів Ощадбанку, UniCreditBank.
3. Картка киянина
Для власників картки Киянина
4. В пункті супроводу
Банківська картка в даному разі використовується для ідентифікації людини, а не для здійснення платежу. ЦЕ ГОЛОСУВАННЯ ЦІЛКОМ БЕЗКОШТОВНЕ І БЕЗПЕЧНЕ!!! Банківська картка – спосіб ідентифікації особи без можливості фальсифікацій/накручування голосів, які траплялися за паперових способів голосування.
Введіть номер телефону, пароль прийде до вас на мобільний, введіть і його.
Якщо “online” голосування пройшло успішно – у Вас з’явиться віконечко “Дякуємо Ваш голос прийнято”.
Голосування триває до 29 січня 2017р.!!!
УВАГА!!! НОВИНА!!! Від 20.01.2017 у голосуванні можуть взяти участь всі громадяни, які працюють у Києві.
Ну, а HELP… вибачайте за іншомовне слово)). Ви ж знаєте наше гасло -Українська – сучасно і своєчасно! До цього і прагнемо!
#СловОпис #українськамова #КиївськаАбекта #Grinchenko #громадськийпроект #голосування

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *