Відбулася зустріч першого заступника Генерального прокурора України Дмитра Сторожука з Міністром юстиції Литовської Республіки Мілдою Вайнюте

У Генеральній прокуратурі України відбулася зустріч першого заступника Генерального прокурора України Дмитра Сторожука із делегацією Литовської Республіки на чолі з Міністром юстиції Литовської Республіки Мілдою Вайнюте. У зустрічі також взяли участь заступник Генерального прокурора України Євгеній Єнін, Президент Конституційного Суду Литовської Республіки Дейнюс Жалімас і Надзвичайний та Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс.

Сторони обговорили питання налагодження двосторонніх зв’язків у міжнародній сфері, боротьби з корупцією, а також реформування органів прокуратури.

Під час зустрічі керівництво Генеральної прокуратури України ознайомило гостей з актуальними досягненнями відомства у зазначених сферах.

У свою чергу керівники литовських відомств повідомили про власні здобутки на аналогічних напрямках та відзначили позитивні досягнення органів прокуратури України.

У ході зустрічі заступник Генерального прокурора України Євгеній Єнін висловив подяку литовській стороні за незмінну підтримку України та висловив сподівання щодо плідної співпраці з питань міжнародного співробітництва у кримінально-правовій сфері.

Сторони висловили готовність до подальшої конструктивної взаємодії та обміну досвідом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За матеріалами управління міжнародно-правового
співробітництва та європейської інтеграції

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *