Реформування галузі охорони здоров’я – одне з тих завдань, вирішенням якого …

Реформування галузі охорони здоров’я – одне з тих завдань, вирішенням якого на жаль не займались досі багато років. Вдячний новій команді МОЗ, разом з якою минулого року ми розпочали впроваджувати системні кроки, необхідні для того, щоб наша медицина стала нарешті спроможною надавати кожному, хто звертається за допомогою – якісні послуги, а в результаті зберігати їх життя та здоров’я громадян.

Підтримую впровадження системи #eHealth в Україні. Ця ініціатива являє собою комплексну електронну систему із можливістю перегляду інформації про пацієнта у електронному вигляді, віддаленої діагностики та консультацій, перевірки наявності ліків у лікарні та багато іншого. Тільки комплексні зусилля щодо реформування системи охорони здоров’я, в тому числі активне впровадження нових технологій, дасть бажані результати.

Чудова новина щодо реформування системи охорони здоров’я – сьогодні прийняли рішення про створення проектного офісу з розробки. Щиро вдячний новій команді МОЗ за роботу над сучасними та інноваційними рішеннями.

https://www.facebook.com/pavlo.kovtonyuk/posts/1320112784693516

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *