Відбулося підписання Меморандуму між Лиманською ОТГ та ДАРР

Відбулося підписання Меморандуму щодо співробітництва Лиманської міської ради та Донецької агенції регіонального розвитку у сфері енергоефективності.

15 лютого в Лиманській міській раді відбулося підписання Меморандумів про співробітництво між Лиманською міською радою та Донецькою агенцією регіонального розвитку щодо створення та функціювання індустріального парку, у сфері енергоефективності.

В ході заходу Лиманський міський голова П. Цимідан зазначив важливість співпраці з Агенцією в зазначених напрямках, директор Агенції С. Семовоник розповів про напрямки роботи Агенції та можливості її співпраці з громадами в сфері залучення інвестиційних коштів для розвитку.

Метою підписаних Меморандумів є визначення напрямків співробітництва Лиманської міської ради та Агенції щодо підвищення енергоефективності, використання альтернативних джерел енергії, залучення інвестицій для реалізації енергозберігаючих проектів на об’єктах, в будівлях та спорудах, що знаходяться на території Лиманської об’єднаної територіальної громади, а також сприяння створенню та функціонуванню індустріального парку на території Лиманської ОТГ.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністраці

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *