Синоптики попереджають про туман і зниження видимості на дорогах

У вівторок, 21 лютого, метеорологи прогнозують на сході країни вночі та вранці туман, а також неістотні опади у вигляді дощу. Добова амплітуда коливань температури повітря, тобто різниця між найвищими та найнижчими значеннями за добу, становитиме -2…+6 градусів за Цельсієм.

Додамо, що сьогоднішнім ранком, 20 лютого, біляста пелена місцями вкривала територію області: зокрема, високу вологість зі зменшенням горизонтальної видимості було зафіксовано у Покровському районі Донеччини.   

Зазначимо, минулої ночі та на світанні діапазон температури повітря становив -3…+4 °C; вдень покриття автодоріг переважно мокре, на півдні регіону – у Нікольському та Мангушському районах – сухе. 

Вдень на автошляхах загального користування тривають роботи з розчищення автодоріг від залишків снігу (скидання снігових валів з узбіч), водовідведення (спуску води з проїзної частини) та ліквідації аварійної ямковості.

Служба автомобільних доріг у Донецькій області звертається до водіїв з проханням бути вкрай обережними за кермом: стежити за дорожньою обстановкою, відповідно реагувати на її зміну та не відволікатися від керування! Шановні водії, неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху! Не наражайте себе та інших користувачів доріг на небезпеку!

Прогноз погоди на 21-25 лютого

Прес-служба САД у Донецькій області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *