«Жива бібліотека» знову завітала до Луганщини Учасниками інтерактивного …

«Жива бібліотека» знову завітала до Луганщини

Учасниками інтерактивного культурно-освітнього проекту «Жива бібліотека» стали діти з Лисичанська, Рубіжного та Сєвєродонецька.
«Жива бібліотека» – громадська ініціатива «Культурно-освітньої фундації «Лібері Лібераті», що реалізується за підтримки Української ініціативи зміцнення громадської довіри (UCBI) і фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
На волонтерській основі до проекту долучились більш ніж 40 відомих художників, акторів, істориків, громадських активістів, письменників, музикантів, з якими відвідувачі «Живої бібліотеки» мають можливість наживо поспілкуватися про те, що їх найбільше хвилює.
У теплій, невимушеній обстановці відбулись зустрічі читачів із Жаком Жаб’є (Олег Жовтанецький) – дитячим поетом, доцентом кафедри філософії мистецтв УКУ, Остапом Микитюком – молодим поетом, організатором мистецьких арт-фестивалів, Тетяною Пилипець – директором Львівської обласної бібліотеки для юнацтва, громадською діячкою та волонтером, а також нашою землячкою, письменницею Світланою Талан.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *