Активну молодь Донецької області запрошують до участі у цікавих та важливих проектах

Важлива інформація для вищих навчальних закладів, громадських організацій, молодіжних рад, молодіжних центрів і платформ Донецької області щодо реалізації проекту “Громадянська просвіта молоді на Сході України”, який реалізується ГО «Молодь Сходу України» за підтримки Фонду Фрідріха Наумана. У межах проекту протягом квітня – травня 2017 р. планується  проведення серії навчальних заходів для молоді Донецької та Луганської областей щодо засобів реалізації громадянської молодіжної активності та навичок проектної діяльності.

Учасники проекту: молодь Донецької та Луганської областей, зокрема представники громадських організацій, молодіжних центрів, молодіжних рад, студенти вищих навчальних закладів, які мають власні ідеї громадських проектів.

Молодь Донецької та Луганської областей запрошується до участі в наступних етапах проекту:

  • Соціологічне дослідженні громадянської активності молоді – до 10.03.2017 р.
  • (форма анкети за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1yPwTYR-oLyQFMrc08Sprak6GNfZK8Z8yKq0Yw8Ah6uqdOA/viewform?c=0&w=1)

  • Формування інформаційного довідника громадських об’єднань (для громадських молодіжних організацій, громадських організацій, що працюють з молоддю, молодіжних рад, молодіжних центрів, платформ) до 10.03.2017 р. на електрону адресу hr.prosvita@gmail.com надати наступну інформацію:
    • назва;
    • логотип;
    • напрями діяльності;
    • інформація про реалізовані проекти та їх фото;
    • телефон, електронна адреса контактної особи;
    • посилання на сайт, сторінки, групи в соцмережах.
  • Реєстрація молоді для участі у дводенних тренінгах «Громадянська просвіта молоді на Сході України», м. Слов’янськ, м. Маріуполь, м. Покровськ, м. Сєверодонецьк (реєстрація за посиланням (до 24.03.2017 р.): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKED4hzKSkWKpXdJ1494SZITpl4J7NO5wbKbMhXp233ybrLw/viewform?c=0&w=1 ).
  • Теми запланованих тренінгів: Роль молоді в розбудові громадянського суспільства. Молодіжні проекти як засіб прояву громадянської активності. Основи управління проектами: планування, організація, контроль. Тімбілдінг. Фандрайзинг. Звітність та контроль над проектом.

    За умови активної роботи учасники отримають сертифікат про проходження тренінгів, який стане перепусткою в другий етап проекту.

    У червні 2017 року відбудеться конкурс проектів учасників: переможці отримають часткове фінансування,  інформаційну  та консультаційну підтримку протягом усього терміну реалізації проекту (до  листопада 2017 року).

    Більше інформації можна отримати за адресою hr.prosvita@gmail.com.

    Наш сайт: http://msy.org.ua/ukr/.

    Координатор проекту:

    Ступак Оксана +380501741819, +380976906293

    Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА

    Джерело

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *