Зранку перед засіданням Уряду взяв участь у стратегічній сесії «Державне …

Зранку перед засіданням Уряду взяв участь у стратегічній сесії «Державне управління: перезавантаження».

У 2014 році саме нашій команді вдалось зрушити підготовку нового закону про державну службу. У 2015 році уже як Голова Верховної Ради я сприяв прийняттю цього закону. А тепер нам випало впроваджувати його в життя.

Слово перезавантаження тут дуже важливо. Я завжди говорю про те, що інституційна слабкість – одна з найбільш наших сьогоднішніх проблем. Я хочу, щоб кожен чиновник розумів, навіщо він приходить до влади, що він має робити у цій владі. Щоб кожен був впевнений, що за його здібності, якісні результати він отримає належну оцінку і можливості для просування по кар’єрних сходинках. Ми маємо постійно працювати над власними компетенціями, над собою для того, щоб бути ефективними. Інакше кажучи, коли ми говоримо про те, що ми хочемо мати професійних лікарів, освітян, військо, ми маємо отримати професійний і якісний корпус державної служби.

Хочу подякувати Oleksandr Saenko і команді Секретаріату Кабміну, яка сьогодні взяла лідерство у цьому процесі, Валерій Пекар, який модерував сьогоднішній захід, а також усім тим, хто допомагає сформувати нову ефективну державну службу, яка працюватиме в інтересах людей і держави.

#РеформаДержуправління #РДУ #PAR #PublicAdministrationReform #PARworldcafe
#реформадержслужби

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *