Три дні близько 130 спортсменів змагалися за звання кращих на обласній …

Три дні близько 130 спортсменів змагалися за звання кращих на обласній першості зі спортивного орієнтування

Минулого тижня у місті Сєвєродонецьк завершився відкритий чемпіонат Луганської області на середніх, довгих та коротких дистанціях зі спортивного орієнтування.
Усього у змаганнях взяли участь близько 130 спортсменів з Донецької та Луганської областей, повідомляє управління молоді та спорту облдержадміністрації.
Першість області проходила як серед молодих спортсменів, так і серед дорослих.
За звання найкращих боролись команди КДЮСШ 3 відділу молоді та спорту Сєвєродонецької міської ради (місто Сєвєродонецьк), Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді (місто Сєвєродонецьк), команда клубу «Сєвєр» та гості з Донецької області: команда «Мєотіда» (місто Маріуполь), збірна команда «Тімфокс» (місто Лиман), збірна команда міста Дружківки та збірна команда міста Бахмута.
У перший день змагань спортсмени випробували свої сили на середній дистанції біля озера Чисте, у другий день – на довгій дистанції у с. Олександрівка, а у третій день змагань виборювали призові місця на околицях міста Сєвєродонецька (район Депо) на короткій дистанції.
За результатами змагань призерами на середній дистанції серед дівчат у вікових категоріях 12, 14, 16, 21 та 35 років стали: Вероніка Кофанова (КДЮСШ 3 м.Сєвєродонецьк), Софія Оруджева (ЦТКЕУМ м. Сєвєродонецьк), Вікторія Старцева (Дружківка), Олена Сокол («Мєотіда» м. Маріупіль), Наталія Лавриненко (м. Сєвєродонецьк).
Серед чоловіків на середній дистанції у вікових категоріях 12, 14, 16, 21 та 35 років кращими стали: Павло Целуйко, Олександр Жинкевич, Костянтин Ященко, Олексій Іванько, Степан Невенченко.
У другий день на довгій дистанції чемпіонами стали: Олена Обод, Вікторія Коропова, Аліна Єфименкова, Ольга Сокол, Наталія Лавриненко, Павло Целуйко, Данило Яшник, Данило Дворніков, Сергій Раєвський, Ігор Кузмін.
На короткій дистанції переможцями у відповідних вікових категоріях стали: Вероніка Кофанова, Дарʼя Куценко, Валерія Старцева, Ольга Сокол, Наталія Лавриненко, Матвій Рубашка, Данило Яшник, Данило Дворніков, Олексій Іванько, Степан Невенченко.
У загальнокомандному заліку збірна команда КДЮСШ 3 відділу молоді та спорту Сєвєродонецької міської ради посіла перше місце, команда «Мєотіда» – друге, а «Сєвєр» – третє місце.
Крім цього, за результатами змагань буде сформовано збірну команду Луганської області, яка відстоюватиме честь Луганщини на чемпіонаті України, що відбудеться наприкінці березня у місті Трускавець.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *