Пишаюся тим, що в Україні створена незалежна антикорупційна інфраструктура – Президент в інтерв’ю українським телеканалам




Президент Петро Порошенко наголошує на незалежності роботи антикорупційних органів та важливості встановлення нових традицій роботи української правоохоронної системи.

«Я мрію про те, щоб в Україні кожен Президент не мав можливості і бажання бути поінформованим про хід розслідування», – підкреслив Петро Порошенко в інтерв’ю українським телеканалам.

Президент зазначив, що керівник Національного антикорупційного бюро Артем Ситник та керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький можуть підтвердити повне невтручання Глави держави в їх роботу за весь час існування цих антикорупційних органів.

«Я пишаюся тим, що за моєю безпосередньою участю створена незалежна антикорупційна інфраструктура», – зазначив Петро Порошенко.

Відповідаючи на питання журналістів про оцінку ситуації щодо затримання Голови Державної фіскальної служби Романа Насірова та перспектив цієї справи, Президент сказав: «Я можливо перший Президент, який може відповісти на ваше питання «яка буде доля Насірова? Я щасливий тому, що не знаю і не можу коментувати сутність цієї справи». Я не знаю. І це якраз є ознака демократичної країни».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *