Терористи «ЛНР» активно використовують російську переносну станцію розвідки ПСНР-8 «Кредо-М1» (ФОТО)

Російська переносна станція наземної розвідки ПСНР-8 «Кредо-М1» (1Л120), прийнята на озброєння ЗС РФ тільки в 2002 році, зафіксована в руках терористів 2 армійського корпусу (АК) окупаційних сил РФ у Луганській області.

Нагадуємо, що 9 березня волонтери міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm продовжили серію публікацій з аналізом даних з робочого комп’ютера начальника розвідки 2 АК ЗС РФ.

У документах було докладно розкрито інформацію про те, хто, коли і в якій кількості комплектував підрозділи окупаційних військ і терористів озброєнням цього зразка.

OSINT-розслідування  InformNapalm також не раз фіксували комплекси ПСНР-8 «Кредо-М1», але всі матеріали [1] [2] [3] вказували на їхню належність підрозділам 1 армійського корпусу (АК) окупаційних сил РФ у Донецькій області).

У цьому розслідуванні представлено додаткові фотодокази наявності комплексів ПСНР-8 у руках терористів т. зв. «10-ї артилерійської бригади» терористичної організації «ЛНР» (10-а ОАБр, в/ч Л-23213, Луганськ, 2 АК ЗС РФ).

Фото знайшли у колаборанта зі Слов’янська — Ільющенка Антона Борисовича, який у соцмережі “Однокласники” використовує псевдонім «Антон Єврєєв».

На відео під заголовком “Моє життя” від Ільющенка Антона зібрано докази його належності до 10-ї артилерійської бригади окупаційного 2-го АК ЗС РФ на території Луганської області. Розглянемо деякі найцікавіші фотографії:

На фото: Антон Ільющенко всередині великого ремонтного бокса на території так званої бази “Транспеле” в Луганську.

 

 

Фото в тій самій будівлі на фоні російського бронеавтомобілю БПМ-97 «Постріл», які не раз фіксувалися на базі «Транспеле» (що є беззаперечним доказом постачання озброєння і техніки терористичним формуванням)

Тактичний знак 10-ї артилерійської бригади окупаційного 2-го АК ЗС РФ – цифра 10 у квадраті. Нижче фото, на якому Антон Ільющенко позує на фоні військової техніки з такими тактичними знаками.

Фото Ільющенка з російською переносною станцією наземної розвідки ПСНР-8 «Кредо-М1».

На фото вище видно характерну огорожу, якою обгороджено практично весь периметр території “Транспеле”.

Далі фото, які зроблено на полігоні, розташованому біля бази «Транспеле». Координати місця зйомки — 48.5392185, 39.3634316

Також особливою прикметою під час ідентифікації місцевості є сосновий ліс, перед яким видно невеликий старий березовий гай (http://www.panoramio.com/photo/85522693), з великою кількістю зламаних дерев, від яких лишилися тільки пеньки та стовбури.

Отже, у цьому розслідуванні зафіксовано нові факти постачання російських типів озброєння і техніки, які розташовані на території луганського «Транспеле». Колаборанти активно видають секрети російської гібридної армії в соціальних мережах, надаючи нові докази воєнного вторгнення Росії на територію України. З найбільш повним переліком воєнної техніки, зафіксованої в ході розслідувань InformNapalm, можна ознайомитися за посиланням на базу даних. У ґуґл-таблиці станом на 22 березня 2017 зібрано вже 43 типи російського озброєння з посиланнями на фото- та відеодокази.

Матеріал підготував Відаль Сорокін спеціально для міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm.

Інформація підготовлена спеціально для сайту InformNapalm.org. При повному або частковому використанні матеріалу активне посилання на автора і статтю на сайті обов’язкове. (Creative Commons — Attribution 4.0 International — CC BY 4.0 )

Щоб оперативно отримувати сповіщення про нові розслідування InformNapalm, підписуйтеся на сторінки нашої спільноти у соцмережах Фейсбук та Твіттер.

Діліться нашими матеріалами і розслідуваннями в соціальних мережах.

«Темряву долає полум’я / Ignis vincit tenebris» — кредо InformNapalm.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *