У Лимані відкрили оновлену міську бібліотеку

У Лимані відкрили міську бібліотеку, реконструкція якої проходила за підтримки уряду Японії та Міжнародної організації з міграції.

Під час урочистого відкриття відремонтованої бібліотеки голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський висловив щиру подяку уряду Японії за підтримку регіону у такий складний час. Він зауважив, що між нашими країнами існує багато історичних паралелей, тому зараз співпраця стане запорукою міцної дружби на довгі роки.

«Сподіваюсь, що найближчим часом ми спільними зусиллями зможемо зреалізувати багато проектів, які зроблять життя людей більш комфортним. Важливо те, що у громадах є ініціативні групи, які знають свої проблеми та шукають шляхи їх вирішення», – зазначив Павло Жебрівський.

Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Шигекі Сумі зауважив, що Японія продовжуватиме підтримувати міжнародні проекти з розвитку громад та готова у подальшому інвестувати у Лиманську громаду.

«У оновленій бібліотеці громада Лиману отримала не тільки бібліотеку як таку, а й простір для спілкування громадян, формування ініціативних груп. Це дозволить громаді більш динамічно розвиватись та покращувати своє місто», – заявив Шигекі Сумі.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *