Впровадження нових форматів комунікацій служби зайнятості з роботодавцями

31 березня 2017 року відбулося засідання колегії Донецького обласного центру зайнятості щодо здобутків та невикористаних резервів під час застосування ON-LINE технологій, запроваджених Донецькою обласною службою зайнятості.

Відкриваючи засідання колегії заступник директора Донецького обласного центру зайнятості Наталя Адамова наголосила на пріоритетних завданнях служби зайнятості щодо підвищення результативності роботи у співпраці з роботодавцями, визначивши, що підходи до надання послуг клієнтам служби зайнятості постійно змінюються, впроваджуються нові сервіси, відбудовується ефективна модель взаємодії з роботодавцями.

В ході проведення засідання члени колегії та директори міських, районних центрів зайнятості обговорили шляхи вирішення проблемних питань щодо впровадження інноваційних технологій в базових центрах зайнятості.

Було визначено, що утримання позитивної динаміки та залучення до роботи втрачених резервів можливе лише за умов впровадження нових форм співпраці, проектів із застосуванням сучасних методів інформаційних технологій. Насамперед, застосування даних технологій повинно збільшити чисельність роботодавців, які співпрацюють зі службою зайнятості, збільшити кількість отриманих вакансій, а це, в свою чергу, забезпечить зростання рівня працевлаштування, збільшення чисельності учасників громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру, збільшення рівня охоплення безробітних професійним навчанням.

Сьогодення вимагає від Донецької обласної служби зайнятості впровадження нових форматів комунікацій з роботодавцями, у т.ч. з використанням IT – технологій.

За результатами колегії прийняті відповідні рішення.

 

Інформація підготовлена Донецьким обласним центром зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *