Lingva.Skills – унікальна інноваційна технологія он-лайн вивчення англійської мови

Корисна інформація для воїнів АТО.

Рік тому в Україні стартував волонтерський Соціальний проект вивчення іноземних мов Lingva.Skills. Мета проекту – надати можливість кожному українцю безкоштовно вивчати іноземні мови. Зокрема, Lingva.Skills – це унікальна інноваційна технологія он-лайн вивчення англійської мови.

Навчання безкоштовне для:
 
– учасників АТО та членів їхніх сімей, внутрішньо переміщених осіб
 
 
– соціальних категорій населення дя підвищення конкурентоспроможності на ринку праці,
 
– викладачів (шкіл, ПТУ, коледжів та вишів) та лікарів для активного спілкування з іноземними колегами та можливості використовувати у своїй роботі найкращий світовий досвід;
 
– підприємців (за даними соціологічного дослідження одна з найголовніших перепон українського екпсорту на думку підприємців є незнання підприємціями англійської мови);
 
-молоді (школярів та студентів) для скорішої адаптації, можливості отримати гідну роботу або відкрити власну справу;
 
– державних службовців всіх рівнів для проведення міжнародних робочих зустрічей без перекладачів та можливості працювати з оригіналами міжнародних документів особисто.

 

Сплативши разовий внесок, навчатися можуть також особи, які не входять до перелічених категорій. Отримані кошти йдуть на модернізацію і технічну підтримку проекту.

Розробники інноваційної програми – команда «Академії Навичок».

В Проекті вже розпочали навчання викладачі, учні та студенти із 637 шкіл та 153 ВНЗ з усіх регіонів України, а також 34 652 особи із числа  внутрішньо переміщених осіб, учасників АТО та членів їхніх сімей.

22 лютого 2017 року в КПІ відбулося урочисте вручення сертифікатів про закінчення навчання за рівнем А1-А2 першим 50-ти випускникам проекту.

На проекті також навчаються представники різних міністерств України, Апарату Верховної Ради України та комітетів ВРУ, співробітники Адміністрації Президента, працівники обласних, міських, районних держадміністрацій, заклади освіти, дитячий табір Артек-Прикарпаття,  члени Громадської організації «Волонтерський рух «Батальйон Сітка» та ін.

Навчання починається після реєстрації та складання тесту, який визначить рівень ваших знань. Вам буде надано доступ до вашого особистого кабінету, в якому розташовані уроки. Кожен урок складається з трьох вправ. За кожну відповідь нараховуються бали, набравши максимальну кількість балів за певним уроком, ви отримуєте повідомлення від системи з пропозицією перейти на наступний урок. Тривалість навчання залежить від вас: ви можете пройти курс за кілька тижнів, чи за кілька місяців, залежно від того, скільки часу ви приділите навчанню.

Якщо у вас виникли запитання, телефонуйте чи пишіть на поштову скриньку волонтерам проекту Lingva.Skills – контактна інформація на сайті проекту.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *