Юрій Гарбуз зустрівся з молодими педагогами області Сьогодні, 7 квітня, …

Юрій Гарбуз зустрівся з молодими педагогами області

Сьогодні, 7 квітня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуза провів робочу зустріч з молодими педагогами області – членами «Асоціації освітян Луганщини».
У зустрічі також взяли участь директор Департаменту освіти і науки ОДА Юрій Стецюк і голова «Асоціації освітян Луганщини» Володимир Артюшенко.
Очільник області звернувся до молодих освітян із закликом займати активну життєву позицію, бути провідниками сучасних ідей та мати впевненість у корисності та значущості своєї роботи і гарантував особисту підтримку ініціатив освітян.
«Саме на молодих професійних рішучих людей сьогодні покладається надія на позитивні зміни у суспільному житті області. Упевнений, що лави асоціації будуть поповнюватися новими перспективними та небайдужими педагогами», – наголосив Юрій Гарбуз.
Члени асоціації підтримали акцію «Луганщина у нас одна», яка спрямована на об’єднання усіх жителів області та реінтеграцію в українське суспільство жителів тимчасово окупованих територій Донбасу, а також мешканців області, які були вимушені покинути домівки через збройний конфлікт на Луганщині.
Учасники зустрічі також висловили підтримку створенню в Луганській області університетського кампусу і Луганської обласної молодіжної ради.
На наступній зустрічі у травні 2017 року обговорюватимуться конкретні пропозиції освітян щодо розбудови системи освіти області.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *