Павло Жебрівський з робочим візитом відвідав Селидове

Вчора голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський з робочим візитом відвідав Селидове, де зустрівся з міським головою Віктором Ремізовим для обговорення ходу реалізації інвестиційних проектів, які фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету.

В рамках зустрічі вони відвідали вулицю Нагорну та загальноосвітню школу №6. Інвестиційний проект «Капітальний ремонт і реконструкція водопровідних та каналізаційних мереж по вулиці Нагорній» просувається досить швидко, але міський голова зауважив, що це найскладніша інженерна вулиця міста. Усі роботи по прокладанню комунікацій планується завершити у другій декаді квітня. Також найближчим часом планувалось асфальтування цієї дороги, але Павло Жебрівський зауважив, що дорогу класти ще не можна у зв’язку з просіданням грунту.

Наступним оглянутим об’єктом стала ЗОШ №6, яка в майбутньому стане опорною в місті. Павло Жебрівський оглянув котельню на твердому паливі, яку було побудовано у 2016 році за рахунок Державного фонду регіонального розвитку і міського бюджету. Наприкінці зустрічі директор школи вручив голові ОДА подарунок від школярів з привітаннями до прийдешніх свят та побажаннями добра і миру.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *