Дональд Трамп небезпечніший за Кім Чен Ина – Дмитро Кисельов

Ведучий російської щотижневої програми на державному каналі заявив, що протистояння лідерів США та Північної Кореї може призвести до війни

Ведучий російського державного телебачення Дмитро Кисельов, який тісно пов’язаний з Кремлем, заявив, що президент США Дональд Трамп небезпечніший за північнокорейського лідера Кім Чен Ина.

Ведучий телепрограми «Вести недели» на каналі «Росія-1» колись вихваляв Трампа за його «незалежність» від американського політичного істеблішменту, але тепер змінив свою думку про американського президента.

«Зараз світ – на волосині від справжньої ядерної війни, – сказав він. – Спалахнути вона може як результат протистояння двох особистостей – Дональда Трампа і Кім Чен Ина. Небезпечні обидва. Але хто небезпечніший? Якщо хочете мою думку, то більш небезпечний Трамп».

Далі Кисельов сказав, що Трамп «більш імпульсивний і непередбачуваний», ніж північнокорейський лідер, але заявив, що у них є і щось спільне, а саме «обмежений міжнародний досвід, непередбачуваність і готовність до війни».

Прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков відмовився сказати, чи погляди Кисельова збігаються з кремлівськими, зазначивши, що думки телеведучого не все відображають офіційну позицію. Як повідомляє ТАСС, Пєсков зазначив, що точка зору Кисельова «зазвичай близька (до офіційної), це дійсно так, але не завжди».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *