Розширення безпекового співробітництва, співпраця в судовій реформі та запровадження служби фінансового розслідування – Президент України про переговори з Прем’єр-міністром Великої Британії




Під час офіційного візиту до Сполученого королівства Великої Британії та Північної Ірландії відбулись переговори Президента Петра Порошенка з Прем’єр-міністром Великої Британії Терезою Мей.

За підсумками перемовин, Глава держави повідомив представникам ЗМІ про їх результати. Під час зустрічі зокрема, було обговорено розширення безпекового співробітництва. «Прем’єр-міністр запропонувала, щоб Велика Британія брала участь в цілій низці програм реформ. В тому числі, думаю, може бути ефективною співпраця в розробці та імплементації законодавства щодо служби фінансового розслідування», – розповів Президент. Він нагадав, що доручив доопрацювати це питання, щоб зробити відповідну службу максимально ефективним та некорумпованим органом, ліквідувавши податкову міліцію.

Крім того, за словами Петра Порошенка, під час зустрічі було обговорено співпрацю з імплементації судової реформи, з урахуванням пропозицій британських радників, досвіду та авторитету британської судової системи.

«Це лише невелика частина, про що вдалося домовитись на Downing street. Також підняли питання візової лібералізації для українських громадян», – повідомив Президент.

ф

Офіційний візит Президента України до Великої Британії

18 квітня 2017 року – 22:21



































































































































ф

Офіційний візит Президента України до Великої Британії

18 квітня 2017 року – 22:21























































































Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *