У Луганській області триває підготовка до проведення ЗНО-2017 Заступник …

У Луганській області триває підготовка до проведення ЗНО-2017

Заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик провела нараду з питань організованого проведення зовнішнього незалежного оцінювання – 2017.

У заході взяли участь директор Департаменту освіти і науки ОДА Юрій Стецюк, представники педагогічних колективів та правоохоронних органів.

Ольга Лішик наголосила, що в умовах антитерористичної операції питання безпеки під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання вкрай важливе.

Тому для успішного проведення ЗНО в області необхідно відпрацювати чіткий механізм взаємодії структурних підрозділів облдержадміністрації, правоохоронних органів, Управління Служби безпеки України в Луганській області, Луганського прикордонного загону, Луганського обласного вузла спеціального зв’язку

Учасники наради обговорили питання забезпечення підвезення учасників ЗНО до місця проведення зовнішнього незалежного оцінювання та сприяння прибуттю на пункти тестування випускників з тимчасово непідконтрольні українській владі території.

Варто зазначити, що для проведення основної сесії ЗНО в 2017 році на підконтрольній українській владі території Луганської області створено 22 пункти зовнішнього незалежного оцінювання.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *