Жовківщина вітає прикордонників Донеччини з Великоднем

В рамках тісної співпраці між Управлінням культури і туризму Донецької облдержадміністрації та Департаментом з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації жителі Жовківського району привітали військових з Краматорська зі світлим Христовим Воскресінням.

До Великодня їм, що сьогодні захищають нашу країну від ворога та боронять мирне небо,  мешканці Жовківщини  напекли пасок, щоб хоч на хвилинку хлопці та дівчата відчули часточку домашнього тепла, та Божої благодаті.

До акції залучилися учні Куликівської загальноосвітньої школи Жовківського району, що стало найзворушливішим моментом для всіх присутніх.

Таке тепле привітання відбулося саме напередодні присяги і майбутні воїни пообіцяли гідно нести службу, та захищати нас від нападок ворога.

Особливу подяку за теплі вітання військові прикордонники передають керівнику Жовківського районного управління культури Фесюк Галині Петрівні та начальнику управління культури  та туризму Донецької області Певній Аліні Валентинівні за можливість отримати маленьку запашну часточку домівки у Великодні свята.

Управління культури і туризму Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *