Звернення членів Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської …

Звернення членів Асоціації органів місцевого самоврядування
Луганської області до сільських, селищних, міських, районних рад області,які ще не є членами Асоціації

Шановні колеги!

3 грудня 2016 рокубуло створено Асоціацію органів місцевого самоврядування Луганської області.
27 органів місцевого самоврядування всіх рівнівоб’єднались з метою запровадження більш ефективногомеханізму здійснення своїх повноважень,узгодження дій щодо захисту прав та інтересів територіальних громад, сприяння їх соціально-економічному та культурному розвитку.
Асоціація органів місцевого самоврядування Луганської області – важливий інструмент, що забезпечує пряму комунікацію між органами місцевого самоврядування та владою, в якому місцеві ради виходять з узгодженої, консолідованої позиції та виступають як впливовий суб’єкт державотворчих процесів.
Асоціація координує діяльність органів місцевого самоврядування при вирішенні питань, що відповідають інтересам усіх або значної кількості територіальних громад, місцеві ради яких є її членами. Розробляє та вносить на розгляд органів державної влади пропозиції щодо державної підтримки розвитку місцевого самоврядування.
Членами Асоціації можуть бути сільські, селищні, міські та районні ради, які дотримуються положень Статуту Асоціації і беруть участь у виконанні статутних завдань. Членство в Асоціації є добровільним.
Ми, члени Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області, звертаємось до всіх сільських, селищних, міських та районних рад області, долучитись до наших лав заради консолідації зусиль щодо вирішення завдань з реформування та розвитку місцевого самоврядування Луганської області.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *