Звернення членів Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської …

Звернення членів Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області до мешканців Луганської області
Дорогі земляки!
Зовсім недавно органи місцевого самоврядування області об’єднались у Асоціацію, підтримавши заклик голови Луганської облдержадміністрації Юрія Гарбуза відмовитись від політичного розбрату та перейти на «політичну дієту». Адже, ми щиро вважаємо, що єдиною платформою для відкритого діалогу та об’єднання луганчан з обох боків лінії розмежування є відновлення економіки, соціальний захист наших громадян та встановлення миру на Луганщині.
Ми всебічно підтримуємо рішення Уряду України стосовно засад внутрішньої політики щодо окремих територій Луганської та Донецької областей, базовою складовою яких є розвиток «народної дипломатії».
Важливий крок в цьому напрямку – проект «Луганщина у нас одна», також ініційований очільником області.Дуже символічно, що першими учасниками проекту стали діти, які протягли свої рученята друзям по той бік Сіверського Дінця.
Тож, ми не маємо морального права лишитись осторонь! Прийшов час взяти судьбу нашого краю у свої руки!
Асоціація органів місцевого самоврядування Луганської області закликає всіх земляків –і тих, хто живе на українській частині області, і тих, хто змушений залишитись на окупованій території, приєднатися до акції «Луганщина у нас одна» та докласти всі можливі зусилля для встановлення миру на рідній землі!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *