Піца на передовій. Майстер-клас від “кіборга”

На цих позиціях українських воїнів – наразі затишшя. Противник останнім часом не веде тут активних дій. Але хлопці не звикли сидіти без діла. Вони самотужки зробили пічку і у вільний від служби час тішать один одного домашніми стравами. Хтось спеціалізується на борщі й супах, тоді як Андрій надає перевагу більш вишуканим наїдкам. У його "арсеналі" – вареники, пельмені, голубці, біляші і, нарешті піца. Удома Андрій, як і всі, готував її в духовці. На передовій навчився обходитися звичайною пательнею, причому без шкоди для якості. Своїм рецептом він охоче ділиться на камеру.
Андрій на війні вже майже три роки. Пройшов Іловайськ, Донецький аеропорт і його околиці, а нині тримає з побратимами оборону на Луганщині. Він добре знає, що таке війна, і від чого залежать життя його підлеглих. Тому з першим весняним теплом, як тільки підсохла земля, хлопці почали укріплювати свої позиції.

Дивіться, аналізуйте та будьте з нами:
https://www.facebook.com/ctrs.mou/?ref=ts&fref=ts
https://www.instagram.com/military_tv_ua/
https://www.facebook.com/armynewsua/?fref=ts
https://vk.com/armynewsua
http://svoeradio.com/listen/arm-ya-FM-retranslation

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *