Співробітники Карітас Харків взяли участь у ярмарку вакансій

18 квітня співробітники Карітас Харків взяли участь у ярмарку вакансій, який був організований Харківським обласним центром зайнятості та Луганським аграрним університетом. Ярмарок пройшов у приміщенні Харківського національного аграрного університету, який гостинно прийняв у своїх стінах Луганський університет.

На ярмарку співробітники проекту з працевлаштування “Кар’єра для нового життя” розповіли студентам про види безоплатної допомоги, за якою вони можуть звернутися до фонду. Особливо зацікавила молодь можливість отримати консультацію професійних рекрутерів про актуальні вакансії, про те, як поліпшити резюме і поводити себе на співбесідах. Крім того, студенти дізналися про можливості відвідувати майстер-класи та тренінги, які проводять співробітники Карітас Харків та запрошені спікери.

Також участь у ярмарку вакансій взяли юристи та працівники проекту з протидії торгівлі людьми. Вони поділилися актуальною інформацією, яка стосується працевлаштування за кордоном та правових аспектів робочих відносин.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *