Павло Жебрівський відвідав ДП «Артемсіль»

25 квітня 2017 року державне підприємство «Артемсіль» з робочим візитом відвідав голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський. 

Керівник області Павло Жебрівський і глава Соледарської міської об’єднаної громади Олександр Степаненко зустрілися з в.о. директора ДП «Артемсіль» Вікторією Луценко і обговорили ряд актуальних питань, а також плани і перспективи роботи підприємства.

Павло Жебрівський акцентував увагу на тому, що людина та її потреби – це головне. Зокрема, він сказав, що поліпшенню добробуту працівників підприємства треба приділяти особливу увагу. У свою чергу в.о. директора ДП «Артемсіль» зазначила, що адміністрація підприємства послідовно і системно працює над цим питанням. Тому підтвердження – рівень середньої заробітної плани в ДП «Артемсіль», а підвищення посадових окладів і тарифних ставок працівникам  на сьогодні  – першочергове завдання.

Вікторія Луценко також розповіла, що зараз на підприємстві реалізуються програми з модернізації копалень і ведеться успішний пошук нових ринків збуту. Так, вже в травні цього року ДП «Артемсіль» планує почати випуск нового виду продукції – очищеної меленої солі вищого ґатунку, яка буде поставлятися як вітчизняним, так і зарубіжним споживачам.

Крім того, одним з пріоритетних напрямків діяльності ДП «Артемсіль» є взаємодія з місцевою громадою. Підприємство і в подальшому планує надавати посильну допомогу в реалізації соціально значущих проектів.

Очільник області рекомендував підготувати і підписати Меморандум про співпрацю та виконання соціальних програм між Соледарською об’єднаною громадою і бізнесом. ДП «Артемсіль» зі свого боку готово сприяти підготовці цього документа і, звичайно, виконувати зобов’язання.

В ході бесіди порушувалися й інші актуальні питання, в тому числі  нестача залізничного транспорту, придатного для навантаження солі. Забезпечення підприємства вагонами знаходиться на контролі обласної адміністрації.

Павло Жебрівський також наголосив на важливості забезпечення стабільної роботи ДП «Артемсіль». Так як розвиток промисловості в регіоні має важливе соціально-економічне значення для області і всієї України.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *