Відбувся гала-концерт обласного конкурсу-огляду дитячої художньої творчості «Дерзайте, ви талановиті!»

25 квітня на базі санаторно-оздоровчого центру соціальної реабілітації “Смарагдове місто” департаментом освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації  спільно із Донецьким обласним палацом дитячої та юнацької творчості був проведений гала-концерт та нагородження переможців обласного конкурсу-огляду дитячої художньої творчості «Дерзайте, ви талановиті!» дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, який проводиться щорічно і вже став традиційним. Конкурс надає можливість талановитим дітям проявити свої здібності, обмінятися творчим досвідом, отримати нових друзів та радість від спілкування.

Для гостей свята своє мистецтво продемонстрували діти соціально незахищених категорій, а саме: діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, з міст, районів та об’єднаних територіальних громад Донецької області. 
Присутні мали змогу  насолодитися  творчістю «зірок», що сяяли усіма барвами таланту, а директор департаменту освіти і науки Донецької ОДА Надія Оксенчук особисто привітала всіх гостей, учасників та переможців конкурсу, які отримали грамоти та подарунки.

Департамент освіти і науки 
Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *