Головою Троїцької об’єднаної територіальної громади обрано кандидата від …

Головою Троїцької об’єднаної територіальної громади обрано кандидата від БПП «Солідарність» Деміда Палагна

За даними попереднього підрахунку голосів, перші вибори у Троїцькій об’єднаній територіальній громаді завершились впевненою перемогою кандидата від БПП «Солідарність» Деміда Палагна.

Спостерігачі та журналісти відзначили високу явку виборців: понад 60% троїчан прийшли на виборчі дільниці. Всього, участь у виборах взяли 6730 людей, з яких 6073, або 90,2%, відділи свої голоси за Деміда Палагна.

Другим у виборчих перегонах став Сергій Погорєлов, кандидат від політичної партії «Наш край», який отримав 366, або 5,4 %, голосів. Інші претенденти вкупі набрали 291 голос, або 4,3% від загальної кількості.

Депутатський корпус складатимуть: 18 самовисуванців, п’ять представників БПП «Солідарність», два депутати від «Батьківщини» та один від «Нашого краю».

Слід відзначити, що 15 новообраних депутатів – активні члени Асоціації фермерів, двоє – Асоціації медичних працівників, а один – Асоціації освітян Луганщини.

Результати виборів до селищної ради Троїцької об’єднаної громади наочно продемонстрували високу громадянську активність жителів Луганщини, адже найвищу довіру отримали саме представники професійних асоціацій області.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *