У Мангушському районі відкрили новий спортивний майданчик зі штучним покриттям

2 травня в смт. Мангуш пройшов ряд спортивних заходів у рамках щорічного грецького свята «Панаір».

На території районного стадіону «Колос» відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям розміром 42×22 метри, будівництво якого було розпочато ще в 2016 році. Кошти на облаштування цього об’єкту – це субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих районів. Гроші була виділені на округ народному депутату України Дмитру Лубінцю.

Окрім Дмитра Лубінця, серед почесних гостей на заході були присутні голова Мангушської райдержадміністрації Дмитро Черниця, голова районної ради Володимир Топузов, голова Мангушської селищної ради Олександр Котенджи, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

У рамках спортивного свята пройшли змагання з волейболу, гирьового спорту, армспорту та традиційної для греків Приазов’я боротьби Куреш. Свої кращі здібності демонстрували спортсмени з Нікольського, Сартани, Кальчика, Донського, Маріуполя, Малої Янисолі, Ялти, Урзуфа, Мангуша.

Зазначимо, що в рамках робочої поїздки до Мангушського району Володимир Мицик разом з Дмитром Лубінцем та  Дмитром Черницею відвідали село Мелекіне, де також ще в 2016 році було заплановано будівництво футбольного майданчика.

Окрім цього, почесні гості побували в селі Комишувате Мангушського району, де було закладено старт будівництву чергового майданчику зі штучним покриттям. Цей об’єкт – у числі 85-ти майданчиків, які, відповідно до програми економічного та соціального розвитку Донецької області на 2017 рік, мають бути побудовані в регіоні до дня святкування 85-ї річниці Донецької області. Зокрема, у Мангушському районі облаштування майданчиків зі штучним покриттям, окрім Комишуватого, заплановане в смт. Мангуш та селі Покровське.

Управління з питань фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *