Ветеранів Миколаївки привітали з Днем перемоги над нацизмом

Ветеранів та мешканців міста Миколаївка привітали з Днем перемоги над нацизмом та з Днем пам’яті та примирення. Окрім представників місцевої влади, до урочистостей долучились представники Донецької облдержадміністрації.

У місті Миколаївка до братської могили зібрались школярі, мешканці міста та учасники Другої світової війни аби вшанувати пам’ять загиблих у 1939 – 1945 роках та висловити свою повагу тим, хто пройшов через битви цієї війни. Зараз у Миколаївці живуть дев’ять осіб, які на собі відчули тягар бойових дій найкривавішої війни за всю історію.

«Сьогодні, як і 72 роки тому, українці знову вимушені боронити рідний дім від загарбників. Від імені очільника області Павла Жебрівського хочу висловити величезну подяку всім ветеранам за те, що дали нам можливість жити у незалежній демократичній країні. Ваш приклад надихає всіх нас та показує, що після важкої війни ми маємо важко працювати для того, щоб зробити країну кращою. Ми пам’ятаємо ваш подвиг, ми і зараз перемагаємо ворогів», – заявила в.о. директора департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької ОДА Людмила Биченко.

Також вона зазначила, що окрім привітань та квітів ветерани отримають подарунки від Павла Жебрівського. Вручити їх допоможе міська ветеранська організація.

Представники місцевої влади та бізнесу заявили, що цього року планується відновлення житла учасників Другої світової війни. До такої акції долучиться також Донецька облдержадміністрація.

Після завершення урочистого мітингу гості та мешканці міста поклали квіти до братської могили та особисто привітали присутніх ветеранів.

Департамент інформаційної та внутрішньої

політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *