Відбулась підсумкова зустріч проекту «7 Вершин»

З 5 по 7 травня в місті Святогірськ Донецької області відбулась остання – підсумкова зустріч проекту «7 Вершин». Вперше до нас завітали друзі зі Львова представники ГО «Молоді Лідери України» на чолі з її головою Наталкою Панчишин.

Лідери з дев`яти міст Донецької області та гості зустрічі  об`єдналися у міцні команди під час тренінгу з «TEAM BUILDING» та квесту. Завдяки цікавим  та не простим завданням квесту учасники на практиці відчули значення довіри, підтримки та командного духу  у команді!

Згодом учасники проекту опанували знання з проектного менеджменту під час тренінгу від ГО «Міцні громади», від Анни Гладкої, та створили свої власні проекти направленні на поліпшення життя своїх громад.

Крім навчання активна молодь Донецької області мала змогу вільно поспілкуватися з засновниками громадських організацій, а саме з Ганною Авдіянц ПІ «Теплиця», Ольгою  Поплавською ГО «Альтанка», Наталкою Панчишин ГО «Молоді Лідери УКраїни», які дуже радо ділилися з юними лідерами своїм досвідом та знаннями. Зустріч пройшла у теплій та дружній атмосфері.

За підсумками зустрічі, учасники проекту отримали сертифікати. Ми сподіваємось, що випускники цього річного проекту втілять в життя всі свої ініціативи та стануть рушійною силою нашого суспільства.

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *