На Донеччині відзначили надання безвізу для України

З нагоди офіційного підписання угоди про надання для України безвізу з боку Європейського Союзу у Добропіллі підняли прапори України та ЄС. До урочистостей долучились голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський та небайдужі місцеві жителі.

Очільник області Павло Жебрівський заявив, що підписання цього документу – важливий крок на шляху інтеграції України до спільного європейського простору. Величезне значення ця подія має також для Донецької області, адже це дозволить посилити як економічні зв’язки, так і змінити ставлення до суспільного життя. За його словами, подорожі до Європи дозволять мешканцям Донеччини змінити філософію та усвідомити концепцію «Ми живемо не для того, щоб працювати, а працюємо для того, щоб жити».

«Перший крок – безвізовий режим, другий крок – асоціація. Наступним кроком стане повноцінне повернення великої держави Україна в єдину європейську сім’ю. Я вітаю вас з цим важливим кроком в нашому житті. Я вітаю вас з кроком до доброго, класного, європейського життя», – заявив Павло Жебрівський.

Також Павло Жебрівський зазначив велике значення позитивних змін у країни для реінтеграції окупованих територій. Він зауважив, що ворог бачитиме оновлену процвітаючу країну та замислиться про необхідність змін у власній.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *