Підведені підсумки багатоетапного навчального проекту Медіа-школа «Media-Land»

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр підвів підсумки навчального проекту медіа-школа «Media-Land». З 5 по 7 травня в місті Святогірськ пройшов третій – заключний етап даного проекту. Протягом  9 місяців юні кореспонденти Донецької області проходили навчання у медіа-школі.

Програма зустрічі була насиченою та різноманітною завдяки запрошеним спеціалістам.  Сергій Пронкін – представник редакції інтернет-журналу «Халва» (м. Дружківка) розповів юним кореспондентам про специфіку роботи шкільних ЗМІ в сучасних умовах; Максим Пономарьов – медіа-група «Академія» (ДДМА, м. Краматорськ) розкрив тему «Верстання газети», а своєрідної «родзинкою» на  цій зустрічі для юнкорів стала прес-конференція з Іллею Суздалєвим – заступником директора філії ПАТ “НСТУ” “Донецька регіональна дирекція”  Телеканалу «До ТеБе» та Радіо Голос Донбасу, секретарем  Донецької обласної спілки журналістів НСЖУ. Він відкрито відповідав на всі запитання юнкорів та розповів багато цікавого, та корисного. Також спеціалісти ДОДМЦ провели ряд майстер-класів та тренінгів з учасниками медіа-школи.

Всі найактивніші та відповідальні юні журналісти отримали сертифікати про проходження курсу навчання в освітньому проекті для дітей і молоді медіа-школа «Media Land».

В цілому, можно сказати, що багатоетапний проект медіа-школа «Media Land» пройшов успішно та продуктивно. Юнкори дізналися багато цікавої та корисної інформації, яку можно застосувати на практиці під час створення шкільних газет.

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *