Авдіївський «Вулик» відкрив свої двері для молоді

У прифронтовій Авдіївці розпочав роботу Центр сприяння розвитку молоді «Вулик». Створення такої платформи стало можливе завдяки співпраці ГО «Фонд розвитку громади», Авдіївської групи цивільно-військового співробітництва ЗСУ, управління у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації, Міжнародного дитячого фонду ООН UNICEF UKRAINE та Німецького банку KfW “Співпраця з Німеччиною”.

Приміщення відремонтоване, стрічка перерізана. Наразі активна молодь міста, має можливість втілювати свої сміливі ідеї у Центрі розвитку молоді. Центр планували відкрити раніше, але зважаючи на обставини, що відбувалися навесні цього року, коли Авдіївка довгий час була без тепла, води та світла – це стало можливо тільки зараз.

У Авдіївському «Вулику» зможуть займатися діти, молодь, та дорослі.

Центр – це місце розвитку дітей, тут ми будемо сприяти впровадженню технологій Банку ідей молоді у цьому місті. Все буде залежати від того, чим захочуть займатися відвідувачі цього Центру. Ми підтримаємо всі їхні ініціативи, – розповів журналісту «До ТеБе» керівник громадської організації «Фонд розвитку громади» Станіслав Черногор.

З обласного бюджету виділено 100 тис. грн. на побудову літнього майданчику біля Центру сприяння розвитку молоді «Вулик». Окрім цього, 18 – 19 травня представники молодіжного центру “Вулик” приймуть участь у робочій поїздці до Києва та Луцька, яка відбудеться в рамках проекту «Гідна країна для гідних людей». Під час поїздки активісти познайомляться з досвідом роботи молодіжних центрів в інших містах нашої країни.

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *