У Краматорську триває реконструкція Парку Пушкіна

Тривають роботи з реконструкції парку культури та відпочинку  ім. Пушкіна в м. Краматорськ. У 2017 році на реалізацію цього природоохоронного заходу з обласного фонді охорони навколишнього природного середовища виділено 26 676 тис. грн.

11 травня директор департаменту екології та природних ресурсів Сергій Натрус  відвідав парк та проінспектував виконання заходу. Під час зустрічі з підрядниками було проаналізовано та скориговано графік проведення робіт.

Як розповів Сергій Петрович, всі роботи мають бути завершені до вересня цього року, а реконструйований парк, за задумкою   голови Донецької облдержадміністрації Павла Івановича Жебрівського, стане подарунком мешканцям та гостям Краматорська до Дня міста, який, нагадаємо відзначається саме у вересні.

З 15 травня розпочнеться етап оформлення доріжок: укладка  плитки ФЕМ та асфальтування, що триватиме до кінця місяця. «Невизначеною залишається ситуація з відкриттям літнього кінотеатру у парку у заплановані терміни – це питання залежить від рішення міської ради» – зазначив Сергій Натрус.

Департамент екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *