«Електронна черга» до фахівців служби зайнятості тепер у мобільному додатку – ще ближче, ще зручніше

В своєму прагненні зробити послуги максимально доступними для населення та орієнтуючись на  зміни у сучасному світі технологій, служба зайнятості постійно впроваджує нові зручні форми роботи. На початку поточного року Державна служба зайнятості запустила «Електронну чергу» на прийом до фахівців міських та районних центрів зайнятості України.

З метою адаптування програми під операційну систему Android та подання інформації у більш зручному для споживачів форматі, було розроблено мобільну версію аналогу «Електронної черги», яка дозволяє записатися на прийом до центрів зайнятості  безпосередньо з мобільного телефону у будь-який час і у будь-якому місці.

Мобільна «Електронна черга» по суті є власним кишеньковим порадником та помічником людини, яка шукає роботу та прагне отримувати корисну та актуальну інформацію з питань працевлаштування. Новий додаток має зручний і зрозумілий інтерфейс та, крім стандартних функцій, надає можливість користування додатковими послугами та перевагами:

– примірний розрахунок допомоги по безробіттю за допомогою спеціального калькулятора;

– посилання на діючу нормативно-правову базу щодо безробіття та зайнятості з можливістю пошуку та перегляду відповідних документів;

– корисні посилання з  рекомендаціями шукачам роботи, порадами щодо підготовки та поведінки під час співбесіди, складання резюме, посилання на портал «Труд», тощо.

Загалом мобільний додаток покликаний сприяти розповсюдженню послуг служби зайнятості серед населення, зокрема, серед молоді, яка в сучасних умовах повальної смартфонізації для отримання інформації користується здебільшого мобільними гаджетами.

Мобільний додаток доступний для скачування за посиланням:  https://drive.google.com/file/d/0B4Lr7eENgahrLUFIbTZyZUpZSzg/view

Інформація підготовлена Донецьким обласним центром зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *