Генеральний прокурор України зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Французької Республіки в Україні Ізабель Дюмон

У п’ятницю, 12 травня 2017 року, Генеральний прокурор України Юрій Луценко провів зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом Французької Республіки в Україні Ізабель Дюмон.

У ході зустрічі Генеральний прокурор поінформував присутніх про стан та пріоритети реформування органів прокуратури, відзначив позитивне просування такої роботи та активну діяльність відомства на цьому напрямку.

Юрій Луценко висловив щиру вдячність французькій стороні за надану підтримку під час процесу реформування та сподівання на продовження конструктивної співпраці.

Учасниками обговорено питання двосторонньої взаємодії під час міжнародно-правового співробітництва, а також захисту прав підприємств з іноземними інвестиціями, які здійснюють господарську діяльність на території України.

Ізабель Дюмон запевнила у підтримці Французькою Республікою комплексу реформ, які відбуваються в України, та готовності сприяти ефективній міжнародній співпраці у кримінально-правовій сфері.

 

 

 

 

 

 

 

За матеріалами Департаменту
міжнародно-правового співробітництва

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *