Учасник Програми СБУ закликав членів НЗФ «ДНР» скласти зброю та повертатися до мирного життя



Співробітники Служби безпеки України повернули до нормального життя колишнього бойовика так званої «ДНР» у рамках Програми «На тебе чекають вдома».
Мешканець Слов’янська Донецької області у квітні 2014 року, коли прибічники так званої «ДНР» почали захоплювати адміністративні будівлі, звернувся до них у пошуках роботи.
Коли українські війська почали звільняти місто, то злякавшись кримінальної відповідальності, він подався до Донецька, звідки його відправили у Горлівку для облаштування блокпостів. Через декілька місяців у місто прибули російські військові, які почали знущатись над чоловіком.
Усвідомивши злочинність та аморальність способу життя керівництва бойовиків, чоловік залишив спільників і виїхав в Авдіївку, де переховувався два роки. Після тривалих поневірянь чоловік добровільно прийшов до українських військових, які розповіли йому про Програму СБУ «На тебе чекають вдома». Вирішивши скористатись нагодою, він написав заяву про добровільний вихід зі складу так званої «ДНР». На даний час чоловік знаходиться вдома зі своєю родиною, яка вже не сподівалася побачити його живим, та очікує на передбачене законодавством України звільнення від відповідальності.
У своєму відеозверненні чоловік закликав учасників НЗФ «ДНР» скласти зброю та повертатися до мирного життя.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *