Футзальний сезон серед жіночих команд на Донеччині завершився проведенням змагань Суперкубка

13 травня в Слов’янську на спортивній базі Донбаського державного педагогічного університету відбулися завершальні регіональні змагання з футзалу серед жіночих команд сезону 2016-2017 років – Суперкубок Донецької області.

Боротьбу за трофей повели переможниці чемпіонату та Кубку Донецької області «Багіра»-ДЮСШ-ІМС (Лиман) та срібні призерки чемпіонату Донецької області ДДПУ-«Альфа» (Слов’янськ).

За підсумками гри золоті медалі та кубок здобула команда з Лиману (тренер Олександр Резніков). Зазначимо, що в її складі виступають спортсменки, які нещодавно здобули перемогу у фіналі першості ВФСТ «Колос» АПК України з футзалу серед команд дівчат 2002-2003 років народження.

Індивідуальну нагороду «кращого гравця змагань» отримала спортсменка лиманської «Багіри» Олена Барсова.

Після завершення змагань їх учасниць привітав начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

– Сьогодні ви продемонстрували свою майстерність і віддали всі сили, але у спорті так виходить, що перемагає сильніший. Незважаючи на результати цього сезону, бажаю вам зберігати жагу до нових перемог, наполегливо тренуватися і здобувати нові трофеї, – зазначив Володимир Мицик, подякувавши спортсменкам за красиву гру.

Управління з питань фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *