«Ліга сміху» – запорука здоров’я і успіху

11 травня в Краматорську, в актовому залі ДДМА, після деякої перерви, знову пройшла гра Студентської ліги сміху; популярного гумористичного шоу за участю веселих, позитивних і смішних колективів вищих навчальних закладів Донецької області.
Студентська ліга сміху (наступник старого доброго КВК) популярний в Україні рух талановитої молоді. Участь в іграх Ліги сміху розвиває у молоді творчі здібності, сприяє розвитку інтелекту, естетичного виховання та організації цікавого змістовного дозвілля. Причому, не тільки безпосередніх учасників команд Ліги сміху, але і їх вболівальників.

Честь представити м Дружківку в цій грі, в номінації «Гість Ліги сміху» мала команда вихованців Дружківського дитячого будинку-інтернату «Свій формат».

Гуморить на сцену разом зі студентами ВНЗ хлопці та дівчата з команди «Свій формат» виходили впевнено і сміливо! Завзятою, зухвалою, з гострим гумором презентувала себе команда в конкурсі «Привітання».

 Іскрометною безпосередністю і жартами на теми з життя інтернату, здорового способу життя, соціальних мереж і молодіжної поп-культури хлопці і дівчата підкорили глядачів!

Приз «Глядацьких симпатій», почесна Грамота за участь у Студентській лізі сміху і спеціальний грошовий приз від членів журі – гідні нагороди для починаючої команди.

                            Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *