Інформація, оприлюднена народним депутатом, про розслідування так званих “вишок Бойка” не відповідає дійсності (ДОКУМЕНТИ)

Інформація, оприлюднена народним депутатом, про розслідування кримінальних проваджень стосовно Ю. Бойка (так звані "вишки Бойка") не відповідає дійсності.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко доручив надати ґрунтовну інформацію щодо стану розслідування стосовно Ю. Бойка та наявності проекту підозри відносного зазначеної особи.

Згідно доповідної записки, підготовленої начальником Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України С. Горбатюком, слідством на даний час не встановлено фактів підписання від імені Ю. Бойка документів (наказів, листів, протоколів, погоджень тощо) щодо проведення закупівель СПБУ, а допитані в ході досудового розслідування свідки про безпосередню його причетність до злочинної схеми закупівлі платформ за завищеними цінами не повідомляли, у зв'язку з чим прямих доказів щодо такої участі не здобуто і проект повідомлення про підозру не складався.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *