У Краматорскьку пройшов перший відкритий обласний фестиваль «Студентська Ліга сміху» Донецької області

11 травня 2017 року  управлінням у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації у стінах Донбаської державної машинобудівної академії було проведено перший відкритий обласний фестиваль «Студентська Ліга сміху» Донецької області. Захід спрямований на підтримку активності ті ініціатив студентської молоді, створення першого у Донецькій області інтелектуального гумористичного клубу, популяризацію вищих навчальних закладів області

Співорганізаторами та головними редакторами фестивалю були громадська організація «Відповідальні громадяни» і студентське самоврядування ДДМА. Інформаційна підтримка телеканал «До Тебе» та радіо «Голос Донбасу».

Змагалися у конкурсі 8 команд з міст Краматорськ («Фторник» ДНМУ, «ФЕН» ДДМА, «Ковпачки» ДДМА + ДНМУ, «Black and White» ДНМУ), Слов’янськ («Анна Кареніна» СКТІ), Дружківка («Свій формат» Дружківський інтернат для дітей із особливими потребами) та Маріуполь («Орево» МДУ, «Хлопці з провінції»  МЕПТ).

Команди розважали глядачів у 2-х конкурсах – «Привітання» та «Фото – Розминка». Гумор був різний. Молодь жартувала про свої навчальні заклади, спеціальності, про студентське життя.

За результатами гри було обрано трьох призерів, які отримали кубки та подарунки від організаторів.

Бронзові чемпіони команда «Хлопці з провінції» м.Маріуполь.

Срібло поїхало до м. Слов’янськ разом із командою «Анна Кареніна».

Чемпіонами одноголосно було обрано об’єднану команду ДДМА та ДНМУ «Ковпачки» . Жарти – свої, акторство – вище, обличчя – симпатичні.

Отже, в Донецькій області «Лізі Сміху» бути!!!

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *