Капремонт доріг комунальної власності (м. Новогродівка)

За даними відділу якості, технічного контролю та нових технологій Служби автомобільних доріг у Донецькій області, у Новогродівці завершено капітальний ремонт міських доріг по вулицям Кобзаря та Шевченка.

Силами ТОВ «Масштаб» виконано роботи з фрезерування застарілого дорожнього покриття, у місцях локальних руйнувань улаштовано вирівнюючий шар покриття (для виправлення профілю дороги) та улаштовано верхній шар покриття з дрібнозернистої асфальтобетонної суміші типу Б марки I. Загальна площа відремонтованого покриття – 4,8 тис. м2.

На черзі – відновлення доріг по вулицям: Центральна, Молодіжна та Тургенєва.

Нагадаємо, у 2017 році на замовлення Служби автодоріг у Донецькій області буде відновлено 111 об’єктів комунальної власності. Це міські дороги, розташовані у Бахмуті, Вугледарі, Мирнограді, Добропіллі, Костянтинівці, Краматорську, Новогродівці, Селидовому та Слов’янську; а також на території Бахмутського, Добропільського, Костянтинівського, Олександрівського та Слов’янського районів; Лиманської міської та Черкаської селищної громад. Джерело фінансування – обласний бюджет (залишки коштів місцевих бюджетів населених пунктів Донецької області, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, відповідно до Розпорядження голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 04.07.2016 № 548, зі змінами).

Капремонт автодоріг комунальної власності – ФОТОГАЛЕРЕЯ

Прес-служба САД у Донецькій області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *