Служба зайнятості долучилася до проекту «Український донецький куркуль»

Служба зайнятості активно долучилась до реалізації обласної програми підтримки малого та середнього підприємництва під креативною назвою «Український донецький куркуль», яка передбачає надання фінансової допомоги підприємцям на реалізацію їх бізнес-проектів.

На початку травня в оперативному режимі відпрацьовано базу даних клієнтів служби зайнятості – діючих підприємців регіону, які мають ідеї та плани щодо розширення та розвитку власного бізнесу. Надано інформаційну та консультаційну підтримку понад 150 особам щодо можливості участі у проекті «Український донецький куркуль», з них майже 70 осіб виявили бажання рухатись вперед, оновлювати свої бізнес стратегії та прийняти участь у конкурсі на грантову підтримку.

Служба зайнятості активно сприяє розвитку малого та середнього підприємництва та спрямована на досягнення успіху своїми клієнтами. На першому етапі фахівцями центру зайнятості здійснено супровід у підготовці первинних документів (анкета, заява, бізнес план тощо) необхідних для участі у конкурсі.

Попереду ще декілька випробувань. Бізнес-план повинен відповідати критеріям відбору конкурсної комісії, треба захистити свою бізнес-ідею та отримати довідки, які підтвердять життєздатність бізнесу тощо.

Отже, робота триває… Тому служба зайнятості продовжує активну підтримку підприємців за принципом роботи «callcentr»: оперативно інформує та консультує в рамках своєї компетенції щодо участі у проекті та здійснює індивідуальний супровід.

Наразі повідомляємо, що первинне реєстрування для участі у проекті треба здійснити, заповнивши анкету учасника за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfx4ldKe2EWX0oyoZx9N4oUYcr14693LsjiRkusIB4_9j9FeQ/viewform.

Заявки на участь у конкурсному відборі та відповідні документи слід надати до 30 травня 2017 року. Конкурсний відбір буде проведено 15 червня 2017 року.

Більш детальну інформацію про проект та умови конкурсу можна отримати на сайті Донецької обласної державної адміністрації у розділі поточна діяльність, а саме «Український донецький куркуль» або за посиланням: http://dn.gov.ua/category/potochna-diyalnist/ukrayinskyj-donetskyj-kurkul/.

Консультаційну допомогу від фахівців Донецької облдержадміністрації є можливість отримати за номером: (050) 623-80-08 або звернутися за адресою електронної пошти: 00282@dn.gov.ua.

Інформація підготовлена Донецьким обласним центром зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *