Відбулось розширене засідання обласної міжвідомчої комісії з підготовки та проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2017 року

17 травня 2017 року

 у м. Краматорську в приміщені 12 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області (вул. Олекси Тихого, 10і) під головуванням заступника голови Донецької обласної державної адміністрації І.С. Стокоза відбулось

розширене засідання обласної міжвідомчої комісії з підготовки та проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2017 року.

В засіданні прийняли участь заступники міських голів, голів райдержадміністрацій, керівників військово-цивільних адміністрацій, голів рад об’єднаних територіальних громад;  керівники відділів освіти та структурних підрозділів у справах сім’ї та молоді виконавчих органів міських рад та райдержадміністрацій;  власники (засновники) та директора (начальники) дитячих заміських закладів оздоровлення та відпочинку; представники територіальних відділень центральних органів виконавчої влади.

На розширеному засіданні обласної міжвідомчої комісії з підготовки та проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2017 року були розглянуті два питання:

  • «Про першочергові заходи щодо підготовки дитячих закладів оздоровлення та відпочинку до відкриття у 2017 році відповідно до вимог чинного законодавства».
  • «Про реалізацію Проекту часткового відшкодування вартості путівки до дитячих оздоровчих закладів області».
  • З доповіддю стосовно стану підготовки до оздоровчої кампанії влітку 2017 року виступила начальник управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Золкіна Лілія Іванівна.

    Також були заслухані: Логвінов А.Б. – головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та розслідування спалахів Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області, Криштопіна І. О.  –   головний спеціаліст відділу лікувально – профілактичної допомоги дітям та матерям Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації,              Панков  О.С. – провідний інспектор відділу пожежної безпеки управління державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту Головного управління ДСНС України у Донецькій області, Древаль П.П. –  голова Донецької обласної ради профспілок,           Кротов І.С. –  завідувач відділу з інформаційного забезпечення та гуманітарних питань апарату Донецької обласної організації профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України,     Киричик В.С. –  головний спеціаліст відділ організаційно-спортивної роботи управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, Мельник С.Т. – заступник директора департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Донецькій області – начальник відділу нагляду за діяльністю уповноважених органів з питань архітектури та містобудування, Андреєв С.В. – головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі, житлово-комунальному господарстві та соціально-культурній сфері управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Донецькій області, Котельнікова Л.М. – начальник відділу методичного забезпечення дитячого оздоровлення та відпочинку центру інформаційно-методичного забезпечення дитячого оздоровлення та відпочинку Донецької області.

    За підсумками відеоселектору заступник голови Донецької облдержадміністрації Стокоз І.С. звертаючись до всіх причетних до оздоровлення та відпочинку дітей у Донецькій області управлінь та департаментів облдержадміністрації, представників територіальних відділень центральних органів виконавчої влади, заступників міських голів, голів райдержадміністрацій, керівників військово-цивільних адміністрацій, голів рад об’єднаних територіальних громад запросив взяти під особистий контроль підготовку та проведення оздоровчої кампанії та вжити необхідних заходів для забезпечення якісного та безпечного оздоровлення та відпочинку дітей, кожний в своєму напрямку.

              Довідки за тел. управління у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації  (06264) 7-02-32

    Джерело

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *