У Сєвєродонецьку відкрилась інсталяція «ГРАНІ³» Сьогодні на площі …

У Сєвєродонецьку відкрилась інсталяція «ГРАНІ³»

Сьогодні на площі Перемоги за ініціативи Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні та Міністерства соціальної політики України та за сприяння Луганської облдержадміністрації відбулось відкриття інсталяції «ГРАНІ³».

Участь у заході взяли директор Департаменту соціального захисту Елеонора Поліщук, представник Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Євген Парпулянський, координатор Програми протидії торгівлі людьми Представництва МОМ в Україні Катерина Арданьян та мешканці міста.

«ГРАНІ³» – тимчасова інсталяція, покликана привернути увагу до проблеми торгівлі людьми та залучити громадськість до попередження й боротьби із сучасним рабством.

За оцінками Представництва МОМ в Україні понад 160 тис. українців постраждали від торгівлі людьми, починаючи з 1991 року.

Інсталяція представлена у трьох кубах, де надається важлива інформація про явище торгівлі людьми, знайомить із реальними історіями постраждалих, порадами із безпечного працевлаштування та подорожей, а також із номерами «гарячих ліній» із протидії торгівлі людьми.

Протягом півроку ця виставка подорожуватиме по всій Україні.

Елеонора Поліщук подякувала за плідну співпрацю з правоохоронними органами, установами сфери охорони здоров’я, міжнародними та міськими громадським організаціям тощо.

Зазначимо, «ГРАНІ³» перебуватиме у Сєвєродонецьку протягом трьох тижнів, а потім подорожуватиме іншими регіонами України.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *