Патрульна поліція Луганщини відзначила річницю своєї роботи Заступник …

Патрульна поліція Луганщини відзначила річницю своєї роботи

Заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко узяв участь в урочистих заходах з нагоди першої річниці роботи Управління патрульної поліції у містах Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне Департаменту патрульної поліції Національної поліції України.

22 травня 2016 року на площі міста Рубіжне 147 патрульних поліцейських склали присягу на вірність українському народові. Серед них 27 жінок, 20 учасників бойових дій, 2 учасника АТО. До цього вони захищали Батьківщину від ворога, мали свою справу, хтось з них тільки закінчив навчальний заклад. Але, всі вони об’єдналися, аби боротися зі злочинністю, забезпечувати громадський порядок на вулицях наших міст.

Юрій Клименко зазначив, що майбутні поліцейські пройшли нелегкий шлях відбору, де кожен з них показав високий рівень фізичної та психологічної підготовки, знання законодавства, щире бажання виконувати державні завдання з безпеки та захисту наших громадян.

«За цей час ви гідно контролювали виконання правил дорожнього руху усіма його учасниками, затримували нетверезих водіїв за кермом, реагували на всі інформаційні звернення від мешканців міст, знаходили вибухові речовини, затримували крадіїв та рятували людей від самогубства. Упевнений, що й надалі ваша робота буде запорукою спокою та безпеки жителів Луганщини», – наголосив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *