Соціальній мережі Ukrainians бути: українці зібрали необхідні 50 000 підписів за добу

Ідея створення української соціальної мережі Ukrainians зібрала необхідні для старту розробки 50 тисяч підписників. Наразі на сторінку майбутньої соцмережі підписалося вже понад 63 тисячі українців, повідомляє VIDIA.

Нагадаємо, команда із 30 програмістів із канадської компанії StartupSoft разом з українкою Олександрою Струмчинською розпочали створення української соціальної мережі Ukrainians. Перш ніж інвестувати капітал і час у розробку цього продукту, ініціатори ідеї хотіли переконатися у її необхідності. Вони планувати перевірити, чи зможуть до 1 червня зібрати хоча б 50 тисяч потенційних користувачів майбутньої мережі. Однак цю межу українці перевищили вже на наступний день після оголошення збору підписів.

Тепер розробники обіцяють створити соцмережу Ukrainians протягом чотирьох місяців.

15 травня, як відомо, президент надав чинності рішенню Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій до російських Mail.ru, «Яндексу» соціальних мереж «ВКонтакте» і «Одноклассники», а також до «ДокторВеб» і «Лабораторії Касперського» та ін. Санкції передбачають заборону інтернет-провайдерам надавати послуги з доступу до цих ресурсів.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *