Дмитро Сторожук зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні Азером Худієвим

У середу, 24 травня, відбулась зустріч першого заступника Генерального прокурора України Дмитра Сторожука з Надзвичайним і Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні Азером Худієвим та представником Міністерства Внутрішніх Справ Азербайджану в Україні Шахіном Годжаєвим.

Під час зустрічі сторони обговорили проблеми і перспективи покращення інвестиційного клімату в Україні та Азербайджані, а також співробітництва в галузі міжнародно-правової допомоги.

«Хочу зазначити, що в України та Азербайджану багато спільного: обом нашим країнам довелося виборювати свою незалежність ціною життя людей. Україна однією з перших визнала незалежність Азербайджану, Азербайджан, в свою чергу, у складний для нас час наголосив, що цілісність України є непорушною. Тож ми маємо багаторічний досвід дружніх стосунків між нашими державами і будемо докладати максимум зусиль, щоб ці відносини залишалися незмінно теплими і сприятливими для розвитку міжнародної політики, правової допомоги, бізнесу та інших можливостей для співпраці», – наголосив перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук.

Посол Азер Худієв під час зустрічі ще раз підтвердив підтримку Азербайджанською Республікою територіальної цілісності України та Європейського шляху розвитку, який обрала наша країна.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *