Українці з Італії продають книжки, аби допомогти сиротам в Авдіївці

Українські автори в Італії ініціювали акцію «Продай книгу – допоможи сиротам Авдіївки». Авторам пропонується продай власну книгу та перерахувати гроші на допомогу сиротам. Мова йде лише про один примірник книги, пише «Українська газета в Італії», називаючи внесок «десятиною на благодійність».

«Долучатися до акції також можуть зацікавлені особи, які хочуть і можуть допомогти в різний спосіб, — розповіла її ініціатор Олеся Олендій. — На зібрані кошти закупимо необхідну допомогу і через нашого волонтера в Україні адресно передамо в Авдіївку. Зголошуйтеся дорогі письменники і поети! Добро повертається добром!»

До підтримки благодійної акції «Продай свою книгу — допоможи сиротам з Авдіївки» вже долучилася письменниця з України Алла Рогашко із книгами «Осіннє рондо місячної ночі» і «Її сукня», а також Тамара Сенчук (Позднякова) із книжкою «Una capra e due pagnotte» і Марія Гайдай «Італійський період». Книги письменників виставлені на продаж на їх сторінках ФБ сторінках. Зацікавлені у купівлі, можуть звертатися безпосередньо до них.

Докладнішу інформацію про акцію можна отримати на літературній сторінці Олесі Олендій.

Для отримання номеру рахунку для переказу грошей, виручених з проданої книжки, звертайтеся до Олесі. За кожне надходження грошей, а також про закупівлю і доставку допомоги буде надано публічний звіт.

Нагадаємо, українці з Канади придбали для сиротинцю в Україні пересувний підйомник.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *