Луганщина дбає про соціальний захист ветеранів війни та інших категорій …

Луганщина дбає про соціальний захист ветеранів війни та інших категорій громадян

Розпорядженням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза внесено зміни до Комплексної обласної програми медичного і соціального забезпечення учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, ветеранів війни та прирівняних до них осіб на 2017-2019 роки.
Зміни передбачають виплату інвалідам війни, інвалідність яких пов’язана з пораненням в період бойових дій у Велику Вітчизняну війну, разової грошової допомоги в розмірі 10 тис грн; виплату учасникам бойових дій у період Великої Вітчизняної війни разової грошової допомоги в розмірі 5 тис грн та реабілітацію інвалідів війни, інвалідність яких пов’язана з пораненням в період бойових дій у Велику Вітчизняну війну, у ТОВ «Новопсковський санаторій «Перлина».
На даний час відділеннями поштового зв’язку здійснюється доставка виплати разової грошової допомоги на загальну суму 2,735 млн грн.
Допомога адресована 160 інвалідам війни, інвалідність яких пов’язана з пораненням в період бойових дій у Велику Вітчизняну війну та 227 учасникам бойових дій у період Великої Вітчизняної війни.
Луганською облдержадміністрацією забезпечено початок реабілітації інвалідів війни Велику Вітчизняну війну, у ТОВ «Новопсковський санаторій «Перлина».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *